Thursday, April 5, 2012

Bersawang & Bunga Dari Nieza Finland




Assalamualaikum... Salam mesra dan salam ceria buat pengunjung blog Sitidelima2 ni. Jika ada yang sudi menjengah blog CT ni terima kasih banyak-banyak. Rasanya agak lama juga CT tak mengemas kini blog yang satu ni. Sepi aje bagaikan rumah kosong yang tidak berpenghuni dan tidak dijaga atau menunggu untuk rebah aje lagaknya... hihihi. Bukan disengajakan, banyak sebenarnya yang hendak CT kongsikan bersama teman-teman CT sebenarnya. Cuma masa sekarang amat terbatas untuk CT kongsikan kisah kehidupan seharian CT disini. Lagi pun blog Dari Dapur CT tu pun dah sekali sekala CT update. Tapi masih maintain dijaga dan sentiasa dibersihkan jadi tidaklah bersawang atau habuk beterbangan sana sini... hihihi

Berbalik pada entri kali ni, masih berkisar blog CT yang ini lah ya, rasa sayang sebenarnya nak tutup. Sebab CT ada lagi satu blog yang dah lama juga CT biarkan. Blog Taman Syurga Abadi. Itulah blog pertama yang CT dan suami buat mula-mula dulu. Kalau ada yang dah pernah masuk dan mengikuti perkembangan kami sekluarga disitu, terima kasih yang tak terhingga. Di situ juga banyak cerita yang telah CT kongsikan bersama tentang kehidupan kami sebelum-sebelum ni. Kalau nak tahu kenalah singgah dan scroll sampai bawah ya, kalau rajinlah... hihihi. Itu pun kalau tak berhabuklah ya.



Hari ni CT banyak masa sedikit jadi dapatlah CT singgah dan meninggalkan komen kat blog teman-teman CT semua. Dalam pada itu CT berkunjung ke blog Nieza yang yang berada di Finland tu. Lama juga CT tak menjengah dan mengetuk pintu dapur Nieza ni. Tup-tup sampai sana ada hadiah yang Nieza berikan buat semua pengunjung setia blog Our Journey Begins sempena 2nd Annivesary blog beliau. Cantik sangat bunga-bunga yang segar tu, tak tunggu lama-lama CT angkut terus bawak balik... hehehe. Terima kasih Nieza semoga perkongsian resipi yang Nieza berikan selama ini sentiasa mendapat keberkatan dariNYA.... Aminnn



CT gantung frame bunga-bunga ni kat dinding blog CT agar cantik berseri dan mewangi selamanya... hihihi. Salam manis dari CT. Daaa.....

0 comments:

Post a Comment